Vi har været kunder siden 2004 og er blevet omlagt hele 11 gange. Vores sidste omlægning i 2019 resulterede i kursgevinst, lavere ydelse og højere afdrag. Vi har været rigtig glade for at være kunder, og føler at der er blevet ydet en personlig rådgivning, som passer til vores behov og situation. 
- Michael Dall

quote image

Vi har været kunder hos Status i et par år og har været rigtig glade og trygge ved servicen. Det er dejligt at vide at der er nogle der passer på vores lån - så slipper vi selv for at tænke på det.

Status har allerede flere gange omlagt vores lån til en rigtig god kurs, på et godt stykke over 100, så vores omlægninger ned i rente, har intet kostet os - tværtimod. Så nu har vi en lavere ydelse og afdrager ovenikøbet mere på vores lån.
- Martin Yde

quote image

Det kan godt være det lyder dumt at betale sig fra noget ens bank gør gratis, men bankrådgivere er sælgere der skal tjene penge på sine kunder.

Ved at bruge Status Danmark har vi sparet store summer over årene som rigeligt opvejer udgifter.
- Peter Hoeck-Olsen

quote image

Status har siden vi blev kunder, leveret en super god og kompetent service. Vi føler på alle måder, at de er de helt rigtige til at varetage overvågningen af vores ”formue”.

Siden vi blev kunder har vi fået omlagt vores lån 3 gange, hvilket har resulteret i en  rentebesparelse på næsten 40%. 
- Mie Pilested

quote image

Jeg har været kunde i 18 år og det er fantastisk at jeg med ro i maven, ved at der er nogle der passer på mine lån. Noget af det bedste ved det er, at jeg altid ved at Status har mine private interesser i højsæde.  

Sidste år lagde vi om fra 2 til 1% til kurs 100,01. Det betyder, at jeg med den sidste omlægning har fået en rentebesparelse på 34% - Alene i 2019! 
- Claus Kaae-Nielsen 

quote image

Vi har ikke selv tid til hele tiden at holde øje med renter og kurser, så at kunne stole på at Status sikrer at vi får omlagt når mulighederne byder sig, har været en dejlig ’forsikring’.

Vi lagde i efteråret 2019 om fra 2 til 1% som betød at vi nu betaler 29% mindre i ydelse. Udover besparelsen på 29%, fik vi 79.000kr i hånden da omlægningskursen var så god som den var. Det har betydet, at vi har haft mulighed for at investere kontantbeløbene og ydelsesbesparelsen i boligen, i form af nyt køkken og nye vinduer. 
- Thomas Hastrup Leth

quote image