Vi udfordrer myter og vanetænkning


”Det billigste er et F1-lån”

Nej, så enkelt er det kun, hvis man udelukkende ser på ydelsen. Betragter man restgælden og ydelsen samlet, og udnytter mulighederne for konverteringer, så vil fastforrentede realkreditlån på lang sigt være en bedre løsning, der giver både sikkerhed og lav rente.

Se vores film >>>

 

”Banken overvåger mine lån for mig”

Ja, det siger de. Men i praksis har banken ikke kapacitet til at overvåge og omlægge alle deres titusindvis af kunders lån med den fornødne præcision og reaktionshastighed. Bankerne overvåger efter nogle meget generelle kriterier, så den enkelte kunde nemt kan gå glip af mange muligheder.

 

”Renten skal falde eller stige med mindst 2 procentpoint”

... før det kan betale sig at omlægge realkreditlånet. Nej, det er en myte og underminerer udbyttet ved omlægninger. 0,5 procentpoint er nok, når der omlægges med den fornødne præcision.

 

"Det kan jeg da bare gøre selv”

Ja, det er i princippet rigtigt. Men det kræver, at du har tid og energi til at følge rentemarkedet meget tæt på daglig basis. Ydermere kan du som enkeltperson ikke være sikker på at få din omlægning på plads i rette tid, når de store konverteringsbølger kører. Status kan eksekvere hurtigt og præcist, når muligheden opstår, fordi vi har opnået en stærk position baseret på en betragtelig kundeportefølje og tætte relationer til kreditforeningerne.

Background Image

Om aktiv gældspleje i Radio 24syv

Direktør Ib Jakobsen gæstede sommeren 2013 samtaleprogrammet Weekendtillægget. Her taler han med værten Carsten Eskelund om nogle af de myter der er gældende på realkreditområdet og forklarer hvad vi i Status gør ved dem.

Forstå aktiv gældspleje på 3 minutter

Mød John og Peter. De er begge to overbeviste om, at de har det bedste realkreditlån. Vi giver dig svaret og forklarer hvordan Status kan hjælpe dig med at optimere dine realkreditlån.

Kontakt os