Information om tjenesteyderen


Tjenesteyderen er Status ApS.

Vi vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Du accepterer nedenstående cookie- og privatlivspolitik, når du benytter www.statusdanmark.dk

Du finder endvidere vores øvrige vilkår for benyttelse af www.statusdanmark.dk sidst i cookie- og privatlivspolitikken.

Cookie-politik

På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies.

Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies, og at slette cookies, der ligger på din harddisk. Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

Vejledninger i at slette cookies kan du se på hjemmesiden fra din udbyder af din browser, smart phone eller tablet.

Hvad cookies bruges til på hjemmesiden

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Hjemmesiden benytter en række cookies for at gøre din oplevelse bedre. Disse cookies styrer sessionen (fx. indtastning af data i en formular så du slipper for at gøre det igen) samt en cookie der holder styr på at du har accepteret brugen af cookies. Begge har en levetid på 14 dage. Der til er der en cookie som styrer din cache så hjemmesiden fungerer hurtigere. Denne slettes når din browser lukkes.   

Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.statusdanmark.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere hjemmesiden og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics og Google User Content. Cookiens levetid er op til 2 år. Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Cookien fra Doubleclick lagrer ingen personlige oplysninger. Cookien bruges til at indsamle viden, der segmenterer din adfærd i forhold til din formodede alder, køn og interesser. Cookien bruges i Googles annoncenetværk til at målrette annoncering ud fra, hvad der er relevant for dig som bruger. Cookiens levetid er 2 år. Du kan administrere de annoncer, der leveres til dig på baggrund af Googles netværk her: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated?hl=dk

Ud over ovenstående cookies bruges en række tredjepartsservices. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser som tidligere beskrevet. 

Det er muligt at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere på Facebook. I forbindelse med denne handling sættes en cookie af Facebook. Denne cookie holder styr på, hvilke af vores tilbud, der deles på Facebook. Cookiens levetid er 3 måneder.

I forbindelse med reklamekampagner på nettet, sættes der tredjepart-cookies til at måle brugernes adfærd. Det drejer sig om cookies fra adform.net samt Adnxs.com (AppNexus).

Persondatapolitik

Vi indsamler fx. personhenførbare oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular. Personoplysninger indsamles også via cookies, deltagelse i en konkurrence, når du anvender vores tjenester, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx. via sociale medier eller tredjepartstjenester. Oplysninger om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret.

Personoplysningerne bruges for eksempel til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan blandt andet omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af markedsføringsrelateret indhold og tilbud, der er tilpasset dine interesser og hobbyer, og gøre dette tilgængeligt for dig via elektronisk post eller andre teknologier.

Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruger vi til at målrette indholdet i nyhedsbrevet. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevenes læsere, samt til at yde en bedre service til brugerne af hjemmesiden og læserne af nyhedsbrevene.

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med, herunder leverandører af teknisk support og drift af vores tjenester, sociale medier med henblik på vores markedsføring; eller (ii) i forbindelse med bestilling, eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden eller andre tjenester; eller (iii) hvis det følger af en domstolsafgørelse eller hvis det er påkrævet eller hjemlet efter gældende lovgivning.

Brugerne af hjemmesiden gøres opmærksom på, at Status ApS ikke kan garantere fortroligheden af ikke-krypterede e-mail-beskeder sendt via eksterne netværk. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til os via ikke-krypterede e-mails.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Status ApS kan du rette henvendelse pr. telefon eller mail. Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig til Status ApS. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Det vil være nødvendigt for Status ApS løbende at ændre behandlingen af personoplysninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Seneste opdatering er 18.04.2017.



Immaterielle rettigheder

Alle rettigheder forbeholdes i alle lande. Offentliggørelse, gengivelse, overførelse eller lagring af indholdet af www.statusdanmark.dk, helt eller delvist, er ikke tilladt, medmindre indehaveren af ejendomsretten, ophavsretten eller de øvrige immaterielle rettigheder har givet tilladelse hertil. Forbuddet gælder ikke for lagring på en computer eller udskrift til eget brug.

Materialet må citeres i henhold til gældende lovgivning. I disse tilfælde skal kilden altid oplyses. Varemærker eller logoer vist på hjemmesiden må imidlertid ikke gengives, offentliggøres eller distribueres uden Status ApS’s skriftlige tilladelse.

Lovvalg og værneting

Ovenstående vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og eventuelle tvister, som udspringer af indholdet på www.statusdanmark.dk eller tjenesteydelser udbudt på hjemmesiden, skal behandles ved danske domstole.